Díszes kapu előtt (Jav.)
Már megint álom. Megint csak álom.
Nem tudom mi lehet így velem.
A következőt még kitalálom.
Borzasztó ez a sejtelem.
Mert ijesztő, nagyon félelmetes.
Nem harcra buzdít, megadásra.
Már oly nagyon bántóan semleges.
Élni sem kell ilyen hiába.
Csak várni, hogy mi is következik.
Az nem lehet más, csak a semmi.
A pokol díszes kapuja ez itt.
Lehetetlen jönni, csak menni.
2017. május 31.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-11-20 02:43:58
Utolsó módosítás ideje: 2017-11-20 02:43:58