ezek a teljes kiőrlésű
napok az agyamra mennek
mert mindig valami
csökkentett energiájú
estébe torkollnak
próbáltam elmondani
ezerszer mutatni
morzézni hogy mi az ami...
azt mondtad megoldjuk
értelmetlen bár nyugtató szavak
amik elcsendesítik az elmét
sima lesz tőle a kék
akár a tenger
és savanyú akár az ecet