Mi lesz az égben?
Szeretnék találkozni egyszer,
vagy úgy igaz, hogy egyszer szeretnék?
Mindkettő majd a másvilágon
lehetséges csak, írják az eszmék.
Mert a valóság nem engedi,
a valóságban tiltott ez nekem,
még a gondolat is bűn lehet,
mint papoknak a szerelem.
Hála istennek, nem vagyok pap,
tiszta lélekkel szeretek élni,
a földi boldogság az enyém,
s az égben mi lesz, attól kell félni.
2017. október 19.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-10-23 00:10:49
Utolsó módosítás ideje: 2017-10-23 00:10:49