Szer-elem
Engedd, hogy kigyógyítsalak
a szerelemből. Hagyd el magad.
Arcomon lomha méhviaszt
gyűrhetsz szanaszét, amíg bor
helyett fáradt cefrelét iszom,
és sokféle, bicegő viszony
vesz körül. A sajátom néha
magának örül. Furcsa gépekkel
álmodom, üvegfejű robotok
kísértenek,
táguló réseiket ápolom,
olyanok, mint az ígéretek,
melyek elsikkadnak,
beváltatlanul. A szívbe
szennyezett vér nyomul,
meg mindenféle sánta ábránd.
Rakjunk egymásra szép
koloncokat, komponáljunk
pár lelketlen kiáltványt,
fonjunk össze nedves combokat,
s cukkoljuk a mesétlen sárkányt.
Hagyd a szerelmet, mely nélküled
is összegyűrhető. A senki inge
mindenkire illik. Sokan aratnának,
de csak egy az ültető.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-10-09 14:53:51
Utolsó módosítás ideje: 2017-10-09 14:53:51