farkasos
farkas jár a holdudvaron látom pedig
nem akarom
szemeimre
szemet vetett néz most velem farkasszemet
szemeimet elbújtatnám — elbújtatnám
hogyha tudnám
elbújtatnám
de nem lehet észrevettem hogy észrevett
farkas jár a holdudvaron holddal néz be
az ablakon
holddal néz be
engem figyel bennem ordasodó kétely
szólítalak hogy elzavard segíthetne
tán a szavad
szólítalak
te hozzám bújsz szavad szelíd fölém hajolsz
farkas jár a holdudvarban elmerülök egy
szempárba
ha felnéznél
most a holdra a farkas eloldalogna
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-08-14 00:26:51
Utolsó módosítás ideje: 2017-08-14 00:26:51