Kirándulás Lisa Erdmannal
Póznához kötlek, kurta fűbe szórom a szennyes ruhád.
Kívánlak téged. Engedd, kérlek. Itt. Most.
Feltűröm a ruhád. Csak derékig. Engedd, úgyis izzadsz,
A fenekedhez tapadt a szoknyád.
A vágásba illesztem a mutatóujjam,
De az ösvény elkeskenyedett.
Sulykollak lassan vastag szapulófával,
Hiába kúszol körbe-körbe.
Rajtad, benned vagyok, magadba szívtál, vonszolsz a hátadon.
Én kicsusszanok, a földre bugyog a magom.
Lassan harminc leszek, mindig éhes vagyok!
Megvannak még az uborkás szendvicsek?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: Élet és Irodalom, 2002.