Hézagos
költözni végre
s nézni
hogy telepednek
az új szobákba is
idegen nyavalyák
a fekhely közepére
megint, közéjük ide
valami résbe
szertartásos esti
hallgatás-szagban
csak a sárga falak kopogása
meg kellene tenni
fülüket fordítani
a zaj forrása felé
a jelzőhangok
kitörési pontjára tapasztani
arra a résre
ott laknak
a fontos szavakat emésztők
a kötelékeket gyengítők
az egyik plusz, a másik mínusz
az egyik felé, a másik előle
egyikük oldja, a másik kötözi
lehetetlen kijutni belőle
abból a résből
mi kettejük közé
beszorult
az nem veszi észre,
de néma
ez ismeri már jól, mégse kiált
föl, hogy nézd, magára
hogy mutogat
az a felkent
a szétválasztás mestere
ki rést nyitogat
hasadást
szüntelenül
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-08-06 16:30:34
Utolsó módosítás ideje: 2017-08-06 16:30:34