Kulcsra zárva /vált/
Az a sikoly ottmaradt kulcsra zárva,
mikor a nap végén fáradt sóhajjal nyúltál a
ruháid után,
kipirult arcod bújt a tükör foncsorába,
hajad igazítottad kócos ölelkezésünkből,
szemöldököd húztad egyenesre
lépted ringott a félhomályos folyosón,
automata fények gyúltak előtted s aludtak
ki, a lépcső igazodott lábad alá,
az utcán már az ősz kóborolt, zizzenő
levelek temették az időt, elkezdődött
a várakozás rád.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-08-01 19:33:57
Utolsó módosítás ideje: 2017-08-01 19:33:57