AKROBATIKUS
No sicc
fekete szekta
a telítődés barna.
A reklám után becsípve éreztem magam.
Levelet ledarálni ott hol a duzzadt folyók
szkarabeuszokat görgetnek.
Néma fellegrés igyekezett Bábelbe
paranoid képzelgések közt.
Nem találtam magyarázatot testem lukacsosságára.
Azt a bizonyos részt hol hólyagálló volt a hurutom zománccal lefestettem
aztán meg az ébredés hollétéről kérdeztem a tetemrehívást.
Incselkedő szállodalánc no sicc
fészkelődésem a grundon
nem tőled tudom hogy nagy felbontású a kényszerűség ha a cipzár
felhasad.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-07-31 07:42:46
Utolsó módosítás ideje: 2017-07-31 07:42:46