Gyermekkoromban sokat álmodtam.
Akkor még semmi sem volt egyértelmű.
Akkor még minden egybecsengett.
Esténként nem ijedtem meg a nagy robajjal
lehúzódó redőnyök zajától.
Folyton féltem.
Az emlékek egy erdőbe vezettek.
Ott egy fára azt karcolta valaki, hogy várjak.
A fa kérge felhasadt
és ömlött belőle a zöld vér.