fröccs
minden évben egyszer
- úgy lenne érdekes ha háromszáz-
hatvannégyszer -
megünneplem a zuhanásomat
a sárga földig
ez a nap is csak szédít hányinger-
be zár ez a zavaros részeg a Duna
nincs rajta ruha mégis összegyűrve
lóg a haja ősz lett hirtelen
egy rokkendrollert még vett
szól a magnetofon helyett
a laptopomon Melua és Elvis
elvisz valahova ahol zöld a zene
majd rágyújtunk egy utolsó cigire
és az arany fröccs ott marasztal - ahol
nem méricskélem még hány arasszal
van bennem élet
hé, haver, ma van kedvem hinni
csak az a kérdés
inni vagy nem inni
rúgd be velem, kérlek,
a mennyek kapuját
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-06-13 17:36:06
Utolsó módosítás ideje: 2017-06-13 17:36:06