emlék
Mostantól jól
nézzük
tanuljuk meg egymást
hiszen előbb-utóbb
egyikünk a másik emléke lesz
Neked ezzel nincs mit tenned
Te kész vagy, akár emléknek is
de nekem kicsit össze kell szednem magam
ezentúl kedvesebb leszek
őszintébb
többet leszek
- vagy kevesebbet, ha úgy akarod -
figyelem, hogy mit szeretnél
és hogyan
érdekelni fog a munkád
barátaid
hallgatom, ha mesélsz
nem adok kéretlenül tanácsot
majd jól szeretni fogom anyádat
nekem is hülye lesz, akit annak tartasz
nem idegesít majd, ha porszívózol
azt a filmet nézzük
azt a ruhát veszem fel
olyan lesz a hajam
kedvesemnek foglak szólítani
- Kedvesem!
a francba
erre előbb is gondolhattam volna
nekem legalább szép emlékem maradt
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-05-06 22:52:23
Utolsó módosítás ideje: 2017-05-06 22:52:23