Vallhatom
Én, aki azt hittem, hittel tagadom,
hogy egy nemlétezőben hihessek,
a népbutítást a papokra hagyom,
minden egyébért magamra vessek,
én, aki meg is győződtem ezekről,
itt ülök teljesen tudatlanul,
majd, ha a sorsom már teljesen eldől,
vallhatom, az ember holtig tanul.
2017. március 19.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-04-03 04:30:31
Utolsó módosítás ideje: 2017-04-03 04:30:31