Ébredés
A felkelő nap szamárfülesen
szemhéjam csiklandva bújócskázik,
fújja a szelet hevesen
mígnem sörré fázik
s torkomon suhan tovább
csepp-raj zsenge nyammogása.
Erkélyemre fagyott tegnap
lesz a ma növényi szaporító szervének illanása,
dorombol az eresz, cincog a pocakom,
bénult dallam szűrődve fülemből elkap
erre a pezsgő zsibbadásra
ejtőernyő nélkül haladok a padlóra légvonalon...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-03-28 13:00:12
Utolsó módosítás ideje: 2017-03-28 13:00:12