azt hiszem szeretlek
bár hétfő van
így semmi sem biztos
bezárkózom fehér szobámba
halomba pakolt könyvek
és üvöltő rockzene mellett
várom a világvégét
pedig azt mondják
hogy tisztul az ég
megállíthatatlan a világosság
és isten annyi van
amennyit akarunk
mindenesetre
én azt kérem
valamelyik úrtól
a hét első napja
maradjon meg nekem
kételkedésre