antigravitáció
valami furcsa súlytalanság
lengi körbe az életnek
rendszertelen rendszerét
sóhaj száll kering az űrben
háttal állok a világnak
keresem Isten arcát
angyalok szállingóznak
az égből szárnyas hópihék
minden könnyűnek tűnik
könnyűek a percek a tettek
megmérettek elillannak
mint foszló semmiségek
az álmok tovasuhannak
súlytalanság sújtja a földet
csak a vágyak erőlködnek
hátha még teremtenének
valami fontos foghatót
de légüres térbe esnek
a tekintetek kiüresednek
a kockarács-tér felenged
mindent felold az idő sava
páráját morzsolgatom még
hópehelyangyallá válok
valami furcsa súlytalanság
keríti be most a világot
amit fontosnak hittünk
kilökődik az űrbe
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-03-27 08:35:14
Utolsó módosítás ideje: 2017-04-17 12:36:44