A kedvesnek
Fekszünk együtt, eggyé válva,
Szívünk egyként dobban,
Szuszogsz, szájad kószál rajtam,
Testem lángra lobban,
Szorítalak, Te is szorítsz,
Nem is tudnánk jobban.
Kezem bejár dombot, völgyet
- Gyönyörű a tested,
Belesimulsz tenyerembe,
- A szeretők nem restek.
Szeretem a csontod, bőröd,
Minden porcikádat,
Csókolni én nem szeretek,
Csakis a Te szádat.
Fázom, de Te jó meleg vagy,
Felhevít a véred,
Édesem, csak feküdj rajtam,
Úgy szeretlek téged!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-03-09 10:35:36
Utolsó módosítás ideje: 2017-03-09 10:35:36