Ásítás-variációk
1.
Ásít bennem valaki
aludnom kéne tőle
a galambokat úrnak szólítom
vihar árad
lebegnek a száraz
levelek
kitört ablakok felé indulok
fényes lomb vagy
aranyló árnyékok zörögnek
2.
Jobb ma egy tegnap
mint holnap egy holnap
aranyló árnyékoktól
nem alszik
a fényes lomb
játszik a magány
az űrfény:
szikrázó szárny
a galambokat úrnak szólítod
egy árnyék ásít
áradnak a folyók
alszol
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-02-16 14:29:01
Utolsó módosítás ideje: 2017-02-16 14:29:01