Elhajított kés a légtornász teste,
ezért a védőhálót ki sem feszítik.
Egy óriási térképen az idomár
lyukat éget, majd hergelni kezdi
a tigriseket.Egy bohóc kérdőíveket
osztogat: ki, mit gondol a nevetésről.
Az elefántok hátán fehér galambok.
A bűvész ügyesen csomóra köti
a szivárványt. Meghajol.
A gyerekek sírva fakadnak.