most hogy tudok rólad
valóság lett bennem mindaz amit eddig tudtam
összerakós türelemjáték
rám osztottad benne az alany szerepét
és így mintha
mindketten
egy időben egy helyen tesztelnénk
a magunk tudatát
miközben úgy oldódunk egymásba
akárha a valóság cáfolatát
éppen
a jövőnk kristálygömbje mutatná