szóval tart
amikor jönni kell, minden úgy hisz el
engem, mint a földi
akivel álmomban kezet ráztam egy buszváróban
zsebkendők begyűrve a zsebbe
szaladsz értekezletre s a főhős ebben a szerepben
te vagy éppen
mint a filmen
sokat beszélni keveset mondva, várva lépcsőt
az visz magasba vagy mélybe
hadd szálljon a fény a szemközépbe
annyi metróút, annyi ásítás, annyi görbe
körbe szaladás, magunk körül, mint fény körül
a pók, hálót szőve, a központi égitest a villanykörte
az ég, az tart szóval
beszélsz a telefonnal
kibeszél
ki beszél?
a szél
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-01-15 20:42:38
Utolsó módosítás ideje: 2017-01-15 20:42:38