Bízva, akármiben
És itt vannak
a nyerészkedők.
És nekünk
meg kell tanulnunk
mindenünket elengedni.
Saját kitépett hajunkból
kimarcangolt inainkból font
köteleken le a mélybe,
infantilis módon bízva
akármiben, mindenben,
hogy a válasz kínjainkra
ott lesz majd mégis valahol
legbelül és megfoghatatlanul
rettegő tudatlanságunk megdőlt,
rothadó gerendái alatt, ott ,
a mohák élelmes rendjében
ott csiszolódik
a fény.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-12-02 12:11:37
Utolsó módosítás ideje: 2016-12-02 12:11:37