tegnap még éltek a lehullott lombok
elém szaladtak vigyázva léptem át
szanaszét repültek a kis bolondok
szárnyaknak hitték a szél hangolást
egymással pörögtek játszottak estig
észre sem vették hogy búcsúznak a fák
hogy múlik az ősz és engedi veszni
legszebb műveit a tél hajnalán