Attól félek
Az, akinek hazudni kell,
igazra valót sem felel,
hiába tenné szabadon,
megfertőzte a hatalom,
lelke hiába mocorog,
nem képes lépni, csak nyafog,
nem pótolja a tetteket,
gyenge lélekkel nem lehet.
Szomorú, hogy hazudni kell,
ficamodott lélekre lel
szabadidőben, ha keres
benne az Isten egyenes
szándékot, hogy ember legyen,
én is hiába kérdezem;
mindkettőnk csődöt vall vele,
Istennek sincs ellenszere.
2016. november 8.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-11-15 12:15:11
Utolsó módosítás ideje: 2016-11-15 12:15:11