Két pillanat
Halálos
Borzong az éjfél, a temetőt kikerüli,
itt úgyis áll az idő, fehér pizsamák közt
bokáig érő hálóing lebeg, a hold füröszt
megaszalt testet mi az új férgeket szüli.
Áldozat
Megmart nyúlgerinc vonaglik, parázs szemekkel
canis lupus őrzi, kölykei vannak, anya,
s talán mert pozitív képet fest most magára
beleszűköl a világba éhes belekkel.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-10-31 08:48:22
Utolsó módosítás ideje: 2016-12-07 11:11:31