Impresszióm - Szeptember
Hűvös, morcos ez a reggel.
Vénember ez a szeptember.
Őrzi a bort, de nem issza.
Pincébe se fordul vissza.
Amfóráin nemes penész,
Mint a birka, úgy legelész.
Subát hizlal most az évnek,
Öten, hatan aláférnek.
A többi bábos aludni tér.
Megméretnek, ki mennyit ér.
Kérges a bőr, érzéketlen -
Lapogat a gömböly kerten.
Gyászol, pedig épp most termő.
Fekete kalap a felhő.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-09-08 12:02:56
Utolsó módosítás ideje: 2016-09-08 12:02:56