Fertőzött pengeél hasít délben
megkapó szemembe, ezért csak
reggel és este veszem be a
csodapirulámat, így mindig képes
vagyok látni, ami nincs, Autolycus
vagyok egyszerre meg kincs;
hajnalban is elindul a józanság
az ésszel, s hiába jön fel üstökösként
a nap, nem fogom látni az utat.
Hová nem érek el?