Tótágas
Mostohák magzata,
az a lyukas kezű.
A tetőcserepek platniforró redők.
Cseresznyefára szállt
éjjel
a fekete köd, szemtelen madár.
Nézz széjjel.
Itt engem sem találsz.
A gödrökben még van víz,
kevés,
bennem csak szívdobbanás árnyéka.
Visszhang vagyok.
Szélbe szórt hamu.
Lyukas kéz.
Dobjad le, mi volt.
Most fejtetőn állnak
a magzatok, fák,
eltépett szabályok.
Ez másik oldal.
A forsza, a fonákja
azoknak, akik vagyunk.
Nyitott test, csakra ráma.
Fonott vasak rajtunk.
Fejre állva.
Tótágas.
A tükör mögött
vagy a tükör előtt.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-07-25 20:36:27
Utolsó módosítás ideje: 2016-07-25 20:36:27