párizskék
félcentis köröket festettem kékre
úgy árnyaltam őket
hogy gömböknek tűnjenek
jobbra sötétet
balra csúcsfényt raktam fehérrel
mint az igazi festők.
a kis köröket egy nagy körbe rendeztem
ekkor megfogtad a térdem
már nem érdekeltek a gömbök
a kezem a festékes ecsettel
elhúztam a papíron többször
igen így volt de lehet
hogy csak ügyetlenkedtem
mikor a kép készen lett
egy kék üstököst láttam
egy fehér háttér előtt
katarzisra és kávészomjra ébredtem
a belső béke miatt
gondoltam jobb ha tényleg…
hát ez olyan lett amilyen
ha felnézek az égre
a kék háttér miatt nem látszik semmisem
fogod a térdem
én meg úszom a párizskékben
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-06-13 18:27:26
Utolsó módosítás ideje: 2016-06-13 18:27:26