Nekünk nem kell
befogadási kvóta
hidegen hagyjuk
hulljanak
halomba hullámsírba
szívünket szvasztika
zárja az övékét szöges-
drót szorítja
kiszámoljuk
keresztény
zsidó
muszlim vagy
árja?
- a virágnak is van származása -
menetelnek, nem auschwitz-
ba: kánaánba