Kovács Jani
Mostanában elnézem a korosztályom,
az ötvenen jóval túl, hatvantól alig,
csak röhögök a magán kultúrákon,
melyek Blikket-Borsot olvasnak sosem Adyt.
Itt van például a Kovács Jani,
százhatvan centi, száznegyven kiló,
hordóhasán, szűk "Vízművek" trikó,
és amitől hülyét tudok kapni,
térdnadrág félseggen megkötve,
s vakarja pőre köldökét boldogan böfögve.
Elégedett, tojik a tyúk, napi
öt-hat sörre is telik, nyáron lecsó-
zsír fagy szájára, s demokráciára,
( bár nem tudja mi az) nagy-ívben szarik.
Ehessen, ihasson, alhasson, a lényeg,
ölelkezni sosem tudott, talán már
baszni sem baszik, én adok két golyót
asszonyának a hé dzsó ritmusára, ezzel
is segítve szegény Kovács Janit.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-06-07 16:05:36
Utolsó módosítás ideje: 2016-06-07 16:14:08