gépzene
most minden kisimulhat
a tenger az azáleakeretben
látod? gyűjtöm a szuvenírt:
szentjánoskenyeret mézet
hűtőmágnest könnyeket
a szív kirámolva
semmi sincs benne
szegény mint a templom egere
és kong mint a templom tornya
nem harang
automatikus gépzene
csokoládém üres sztaniolját
simogatom körmömmel
csupa lyuk már
mint a béke bennem
amputálom
a rossz gondolatokat
bebalzsamozom
amit lehet
lecsukom a szív zsilipjeit
le
de azért hagyok a sparhelten valamit
vacsorára az utánam jövőnek
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-05-17 19:05:36
Utolsó módosítás ideje: 2016-05-17 19:05:36