Holdfénykirályság
Türjei Zoltánnak
Engem megöl a holdfény. Megöl.
A Holdat sokszor bámulom, de a fény
A fény, a fény, a fény megöl.
Újra és újra. Meg Öl.
Hasogatja az agyamat,
Szúrja a szememet,
Elhomályosítja látásomat,
A holdfénytől hányok,
Elkopnak a csontjaim,
Kiütésem van tőle,
Engem megöl a holdfény, megöl.
Vigyétek el a szemem elől,
Titkoljátok, nem akarok tudni róla,
Féllábon állok, amíg vissza nem megy
Oda, ahonnan jött.
Értsétek meg: a Holdnak mozog a szája,
Ezerszer megsúgta nekem,
NINCS SAJÁT FÉNYE, és mégis,
Engem megöl a holdfény, megöl.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-04-10 12:00:27
Utolsó módosítás ideje: 2016-04-10 12:00:27