Ilyen egyszerű
Milyen egyszerű lenne
Szerelmet vallani
Elhitetni hogy azt is imádom benned
Amit nem
Ha nálad szebbet jobbat nem láttam
Akkor hol a vakvezető eb
Milyen egyszerű lenne
Elhagyni
Másnap találni egy újat helyetted
Téged látni bele
Bűneidet bosszulni rajta
És hálás lenni ha fele úgy szeret mint te
Milyen egyszerű lenne
Megsüketülni
Vagy maximumra állítani a hangerőt
Nem hallani folyton a neved
A dobhártyámat még átszakíthatod
Ha szűzhártyám már nincsen
Milyen egyszerű lenne
Levetkőzni
Mégis csak veled akarok
Nem maszturbálok nem érek rá
A sajátommal foglalkozni
Elég gondom van a tieddel
Milyen egyszerű lenne
Kihasználni
Szolgáltatásomért pénzt kérni
Zsarolni hogy kitálalok
Gonosz se tudnék lenni mással
Csak veled
Milyen egyszerű lenne
Álmodban megölni
Hogy ne kísérts
Ám börtönbe se tudnék vonulni egyedül
Villamosszékbe hogy ne kísértselek
Meghalni se tudnék nélküled
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-03-12 22:51:45
Utolsó módosítás ideje: 2016-03-12 22:51:45