Gipsz
mikor elindulnál éppen akkor
ott-fogó gyökeret eresztesz
ám jártodban ragaszkodnál már
megtalált utcában egy kerthez
üres nézőtér előtt ugrabugrálsz
pózolsz vagy pörögsz a keréken
meghajolsz és folytatod tovább
a vastapsvárás kényszerében
de egyszer a csönd gipszként folyik
köréd és nincs több ugra-bugra már
mikor lefejtik rólad nem leszel más
csak negatív héj melyből kirágott a halál
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-02-29 09:40:11
Utolsó módosítás ideje: 2016-02-29 09:40:11