Az első ember-javítva
Az első ember megszületett.
Világfa ága alatt
Krisztus előtt 3122. július 16-án,
váltakozó energiák
áramlásának szelében.
Másnap megvirradt.
Kecalkoatl uralkodott.
Az első ember kollektív
tudati kvantumugrással
toppant
a világba,
neolit kőépítmények
csúcsáról ugrott
alá.
Az idő egyre gyorsult.
Aztán
két nap múlva
beköszöntött
a galaktikus alvilág
első napja.
Az első ember
fázott és szomjas volt.
Alcyone csillagáról
eső teremtetett.
Véd a helioszféra, ne félj
hallotta végül.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-02-17 13:22:44
Utolsó módosítás ideje: 2016-02-17 13:22:44