Berágtam anyámra úgy, ahogy
kell, mert egyfolytában ezzel
szívat. Két éve lesz már, hogy
elkezdte, és még mindig ezt csi-
nálja. Elegem van belőle, jó
hogy: engem nem lát, míg abba
nem hagyja. Átkozott, ha nem jön
le róla. Szûnjön meg végre már
nem lenni.