Eddig a tenyerén hordott az Isten,
hát illene mondani pár imát.
Nem vettem észre, már ereje nincsen
egyenként számolni a sok hibám.
Csak így lehet, hogy szív-közelben
úgy őrzött minden dobbanást,
becsukódott mindig a szeme,
ha nem tetszett amiket lát.