ordas testamentum szikkad
a fekete levegő alatt
bottal vert ezüst-hal
a parton
utolsót tátogó madár-
könny gyöngyök gurulnak az útra
öreg szekér csikordul
a sötét határ-kanyarulatban
peng a kalitka húrja
a nap sugarában
foszlik a fenyves ködje
csillogó sebemet itthagyom
mindörökre