limit
ez itt most egyre szűkösebb,
ahogy belefújom az orromat a falba
és az örömmel tölt el;
ahogy hallgatom a buszon: már megint karaokéznak
azok a csavarok;
ahogy meg vagyunk hempergetve egy sallanggal telített
energiaitalban...
ahogy nyikorgok belül...
ez itt egyre szűkösebb,
ahogy buborék vagyok egy ízesített víz palackjában...
ahogy egy kirakati baba vagyok parókával a fejemen
minden nap más öltözékben;
ahogy bemásztam egy liftbe és azt mondtam magamnak ,,szabad vagy”
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-12-09 18:34:57
Utolsó módosítás ideje: 2015-12-09 18:34:57