Vértelenül
valami hibbant gyűlölet
robban belénk, mar űröket,
nem folyik vér a sebből,
mint a zsák, néma, eldől
vakon, álomba hull a nép,
kavargó, sűrű, lusta pép.
mossa veríték, éjszaka,
hírmondó ítész szép szava,
hazugnak mégse mondható,
itt kell megértse
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-12-08 19:29:03
Utolsó módosítás ideje: 2015-12-08 19:29:03