Vegytiszta álmok jönnek.
Holnaptól lehetne más is a képeken,
mondjuk fehérítő, vagy sújtások a havon.
Belopódzok a jelenbe.
A kismutatót egyszer körbetekerem,
hátha megszűnik a rés
ami kitöltetlenül tátong
a most és a mindjárt között.
Publikálva: Magyar Napló, 2011/8 Kötetben: Térkép helyett (Budapest, 2014) Kiadó: Magyar Napló Kiadó Feltöltés ideje: 2015-12-05 17:57:22 Utolsó módosítás ideje: 2015-12-05 17:57:22
Kedvenc versek
Egyelőre a lista üres. Bővíteni a listát az egyes versek olvasásakor lehet.