Virtuál
A csillagos ködös eget anyám néha arrébb tolja
és átszól rajta, hogy hagyd az ipadet fiam
-fiamozni szokott, nem tudom miért-
és hozzám se készül j még, ha kérhetem,
hétköznapi neurózis ma már nem ok,
és nem is múlt el még annyi idő,
hogy egymásnak megbocsáthattunk volna,
ne siess, hagyd az ipadet, elidegenít,
hozzám hiába jönnél, megmondtam neked,
nézd, a föld, a fa, a gyermek, és –ismerlek,
ne szisszenj fel-, a lelked is, és a föld felszínéből
kibújó megannyi gyökerét vesztett okozat
keresi egymást, egymásba kapaszkodik, él,
ez a te világod, nézd az eget, csillagos ma este,
milyen valóságos, szinte már egészen kitapintható.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-11-30 13:28:58
Utolsó módosítás ideje: 2015-11-30 13:28:58