Az ujjaimtól átégett a bőre
Az ellenállás visszarúgó vágya
A hőt sugárzó, véreres hús-párna
ég-illata
tagoktól tompa kéz
Lélegzete
a rámomló-nehéz
hullámzik
a törékeny tárgyakon
Míg meghasad a szív:
Egy vágy-atom.
Eggyé növel a
nukleáris párzás
és párlata
e színarany sugárzás.