Az éjszakában útrakél
Minden, amit a múltról tudok:
hazugság.
Minden, amit a múltról tudok:
mese.
A hős lovag hűséges hitvese
hitvány huri.
A táltos férj: tulok.
Megérkezem és újra indulok.
Egy pillanatba így sűrűsödik
minden homály:
a történet tere
Tanácstalanság és tudós vita
és számadásunk végső mérlege.
Melytől a nap a horizontra hull
(Az éjszakában útrakél a táj)
- A testen túli, legvénebb terep -
Hol fojtott hangon megszólal az Úr
(Mint akinek a csönd hatalma fáj)
- Értem szavatok, újra értelek... –
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-10-30 18:19:05
Utolsó módosítás ideje: 2015-10-30 18:19:05