Szigeti György
Életem munkára épült
A halállal nem változik,
véget ér a világ,
olyan lesz, mint a viharban
a letörött faág,
lehet, hogy kincsekett termett,
mégis értéktelen,
bezúzzák vagy elégetik,
hogy még haszna legyen.
Ami hazugságra épül,
úgyis összeomlik,
kár volt azért, mert harcoltam,
ha testem elbomlik,
vagy tévedek ebben is, mert
csak ritkán hazudtam,
életem munkára épült,
ha kergettek, futtam.
2015. szeptember 28.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-09-28 01:23:11 Utolsó módosítás ideje: 2015-09-28 01:23:11
|
|
|