Punci nem , utcai hányás, alázás igen
Egy -két pucér segg már korhatáros téma,
nem így az emberek kibelezése, karóba húzása,
legyilkolása.
Azt szabad.
Egy kis cicicirógatás , faszfodrozgatás már pornót igényel.
Egy szép rózsaszín punci
felnőtt oldalakon szerepelhet csak,
nem így a mások megalázása, faji-, vallási - alapokon
nyújtott napi erőszak,
a sárbatiprás: verbálisan és tetleg:
Az mehet. Ahhoz nem kell szűrő.
Csak nehogy pinát lásson a gyerek.
A pinához már kell a tizennyolcas karika.
A youtube-on az moderálandó.
Pedig jobb a puncinyalást nézni,
mint a boncmesterek munkáját
és azt, hogy mi folyt a haláltáborokban,
esetleg hogy gyaláznak meg egy népcsoportot napjainkban.
Persze az olyasmi nem való a gyerekszemnek,
csak úgy , mint pornó. De amúgy moderálandó.
A többi pedig mind-mind a kis agyak feldolgozó munkájára vár.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: ModerálandóFeltöltés ideje: 2015-08-26 19:32:09
Utolsó módosítás ideje: 2015-08-26 19:32:09