Csöveshányás az utcán
Részeg csöves seggreesik
és hány az utcán
személyiségi jogok nélkül
öntudat nélkül
te pedig nézheted őt a youtube-csatornán
De nem ám , akármelyik youtube csatornán!
Hogyne!
Amiért fizettek, azon !
Még a csöveden is betolják az utcai hányást,
ha valaki szerződést köt a videómegosztóval
és fizet.
Hogy ki okádik - az ördög bassza meg...
Mert kinek a szellemi terméke a hányás?
Kérdem én.
Kinek az alkotása?
Nagy kérdés ez ám.
Csakhogy itt minden a pénzről szól.
Fizetsz. Mehet a hányás sugárba.
Istenem. Ki gondolta volna,
hogy az utca embere
is jó lesz valamire.
Azt mondják írjak olyan dolgokról,
amik aktuálisak,
ne ringassam magam csipkerózsikaálomba,
mert nem érdekel semmit.
Nem ringatom.
Szabadvers lesz.
Közben meg itt kapom a kéretlen reklámokat.
Annyit sem érnek ezek a kibaszott,
fasszraszopott hirdetések,
mint az emberek.
Értitek ezt?
Annyit se érnek már a reklámok,
mint az emberek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Aktuális Feltöltés ideje: 2015-08-26 19:21:35
Utolsó módosítás ideje: 2015-08-26 19:21:35