vízió
asztalomon étlap vizespohár
a konyha felől testes gőz oson
fedőt emelget a piros homár
rabok főhetnek így halálsoron
cellányi itt most az életterem
bár mögöttem három fej áhítat
utolsónak lenni félek velem
józanul ha a másnap ráitat
szellemként bolyong a fehér szakács
pincérem pultra könyökölve vár
ajtófán csapkod a szárnyas farács
lámpatest előtt füstgomolyag áll
megnő az árnyék mintha pap lenne
tálcámon fekete leves biblia
rábök egy gyermek nézd a hal benne
éppen úgy él mint isten kisfia
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-07-28 11:39:54
Utolsó módosítás ideje: 2015-07-28 11:39:54