Horror
Megfagy a vér a dombokon,
Kiég nap szeme az éjben,
Lódul a hajnal a fénnyel.
Az évszakok felpörögnek,
Örvénylő folyón hörögve
Fuldokol az emberséged.
Búvik színes kacatokba
Az álarcosbáli horda,
Foszlik róla az álorca.
Pillangó-röptű leányok
Át a balett-táncos éjben,
Mákvirágot szednek kéjjel.
Meglódul a lódenkabát,
Páros ujjú patás ördög...
Nyakadon a véred szörcsög.
Koponyaléken átvirít
Lomhán az elme lonca:
Őszül az erdő lobonca.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2015-05-20 11:22:06
Utolsó módosítás ideje: 2015-05-20 11:26:31